Dječja radionica

Ovaj hvalevrijedan projekt započeo je negdje u jesen 2007. godine, a "led je probijen" božićnom proslavom i igrokazom "Djevojčica sa šibicama". I djeca i roditelji su bili tako oduševljeni pa se odmah krenulo dalje. Tako su ubrzo upriličili izložbu "Jesen u Posedarju", igrokaz "Božićna priča", natjecanje u pjevanju i plesu ''Festival zvijezdica'' koji je već postao tradicionalan i mnoga druga događanja.
Prije svakog događaja mame sudionika radionice peku kolače i razne poslastice, djeca izrađuju razne čestitke i rukotvorine, a sve to skupa se prodaje i od zarade se kupuju materijali za uvijek nove projekte. Prvenstveni cilj dječje radionice je druženje djece i maknuti djecu s ulice, od računala i televizora, te ih animirati i potaknuti na kreativnost.

Voditeljice ovog izuzetnog projekta su Anita Brala i Marijana Nekić, a radionica se sastoji od nekoliko manjih grupa. Tako, dok neki rado crtaju, slikaju, drugi radije glume ili pjevaju, ali najviše kroz opuštenost i igru.
Radionicu pohađaju djeca najmlađih uzrasta (već od tri pa do dvanaest godina), održava se jednom tjedno, a kako se djeca rado odazivaju bude i po tridesetak sudionika.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA