Udruga "Posedarje moje" odsad je svoja na svom, udomljena je i više nije beskućnik. Na privremeno korištenje dobila je prostoriju uz Turističku zajednicu, u staroj jezgri na Kontradi, odmah ispod župne crkve Gospe od Ružarija.

- Kako od osnivanja udruge 2004. godine nije postojao prostor u kojem bismo se sastajali, radili i prenosili znanje i ideje, odmah po useljenju krenuli smo sto na sat, kaže Mirjana Šimurina, predsjednica Udruge "Posedarje moje" najavljujući pripreme za Posedarsko lito, pohvalivši se radionicom "Podijelite svoje znanje s drugima". Naime, prostorije su od velike važnosti za rad udruge, entuzijasta i volontera, skromnih i plemenitih ljudi velikog srca i duše, spremnih uvijek pomoći, ne tražeći pritom ništa za uzvrat.

- Podupiranjem udruga doprinosi se razvoju civilnog društva te osnažuje potencijal neprofitnih udruga. Vjerujemo da će se suradnja s lokalnom samoupravom nastaviti i u budućnosti, poželjela je Šimurina. Prije nekoliko dana počela je s radom kreativna radionica s motom "Podijelite svoje znanje s drugima".

- Pozvani su svi koji žele nešto naučiti ili prenijeti svoje znanje drugima. Spretne ruke pokazuju štrikanje, salvetnu tehniku, rad s kamenom, a to je tek početak, najavila je Šimurina.

Glavni izbornik 

logo desno 1122

Video

Vremenska prognoza

Mostly cloudy

18°C

Posedarje

Mostly cloudy
Wind: S at 6.44 km/h
Sunday
Scattered thunderstorms
14°C / 21°C
Monday
Mostly cloudy
13°C / 21°C
Tuesday
Partly cloudy
12°C / 21°C

Tko je online 

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Scroll to top